Hoe kunnen we u van dienst zijn? de nova werkplaats BOOTONDERHOUD BOOTBOKKEN STALLING MOTORONDERHOUD HOUT- EN SCHILDERWERK format_paint BOOTTRANSPORT

Het is van groot belang uw boot goed te onderhouden zodat u niet voor verassing komt te staan tijdens gebruik. Wij zorgen dat uw boot in topconditie verkeert zodat u zorgeloos kunt genieten op het water. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten, zoals (technisch) onderhoud en reparaties aan uw sloep, jacht, buitenboordmotor of dieselmotor. Door de brede specialisatie van onze technische staf beperken wij ons niet tot bepaalde type motoren of boten waardoor u altijd bij ons aan het goede adres bent.

Wij begrijpen dat bootonderhoud verder gaat dan alleen de technische kant. Daarom staat er naast de technische specialisten, ook een specialist voor u klaar om onderhoud en reparaties aan de houten elementen van uw boot uit te voeren. Denk hierbij aan reparaties aan het teak-dek, het ontwerp van een nieuwe helmstok of vlaggenmast, of het bouwen van een nieuwe tafel.

Naast onderhoud bieden wij een zorgvuldig geselecteerd aantal boten te koop aan. Kijk voor het huidige aanbod op onze verkooppagina.

Niet kunnen vinden wat u zoekt of heeft u een vraag? Neem (telefonisch) contact met ons op en we helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Menu