Tender sloepen

Zegt u tender sloep, dan zegt u Nova! Wij bieden verschillende soorten tender sloepen aan, waarmee u op het water comfortabel kunt genieten van de omgeving en waarmee u zichzelf uren kan vermaken. Plezier en gemak voor het hele gezin vindt u in de betaalbare Gentle 530 Tender. Met de treden aan de achterzijde van deze compacte sloep is waterpret voor groot en klein namelijk gegarandeerd! Liever een sloep die onderhoudsarm is? Kijk dan eens naar de aluminium Proton Tenders. De Proton 21, de Proton 26 en de Proton 28 S en L zijn robuust, luxe en hoogwaardig afgewerkt. Wie wil dat nou niet?

Bekijk tender sloepen

Tender boot

Een tender boot is anders dan andere sloepen. Ze worden gekenmerkt door een slankere vorm, waardoor tendersloepen over het algemeen sneller kunnen varen. Door deze eigenschap is dit model geschikt voor watersport, wat uniek is voor een sloep. Wij zeggen: gas erop! Vaak is een tender boot ook uitgevoerd met een overdekt gedeelte, zoals bijvoorbeeld de Proton boten die u ook bij Nova vindt. Ideaal voor het, toch wel vaak voorkomende, regenbuitje in Nederland. Bekijk ook onze tender sloep occasions.

Aluminium PROTON 21

aluminium sloepen

Aluminium tender

Aluminium tender sloepen vindt u ook bij Nova, zoals de Proton tender sloepen. Het voordeel van een aluminium uitvoering is dat u kunt genieten van een onderhoudsarme sloep met lange levensduur. Nooit meer zorgen om het schilderwerk of antifouling! U heeft daarentegen wel de mogelijkheid om de Proton tender sloep in een kleur naar keuze te laten wrappen. De Proton 21, de Proton 26 en de Proton 28 S en L zijn daarom stuk voor stuk goede investeringen.

Andere sloepen

Tender kopen

Droomt u al helemaal weg bij het idee van een tendersloep en bent u op zoek naar de perfecte match? Dat begrijpen wij maar al te goed! Om te bepalen welk model tendersloep past bij uw wensen, maken we graag eerst kennis. Kom eens langs in onze showroom, waar we u enkele van de modellen kunnen laten zien en waar we ook toelichting kunnen geven over een eventuele uitrusting met elektromotor. Dan bespreken we uw wensen en geven we advies over de beste keuze. Zien we u snel?

Interesse in een boot?

  Naam*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:  *verplicht

  Menu