BOOTTRAILERS

Met de aanschaf van een boottrailer kunt u gemakkelijk uw boot zelfstandig vervoeren. Bij Nova werken we met boottrailers van Freewheel en Sun Way. Deze solide boottrailers worden vervaardigd in Nederland en zijn verkrijgbaar in vele maten. Zo kunt u er zeker van zijn dat we een trailer kunnen aanbieden die geschikt is voor uw sloep. Bent u er niet zeker van welk soort trailer het beste bij uw sloep past? Wij denken graag met u mee! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Sun Way bootrailers

Naast Freewheel boottrailers, levert Nova ook Sun Way trailers. Sun Way wordt geproduceerd in Frankrijk en door heel Europa geleverd. Sun Way trailers zijn er in vele verschillende modellen, zodat er altijd een model beschikbaar is dat past bij uw boot en wensen. Sun Way trailers zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Freewheel bootrailers

Nova levert Freewheel sloepen- en vlet trailers met diverse soorten opbouw, zodat uw boot goed ondersteund wordt en zo eenvoudig mogelijk te water te laten is.

Freewheel Boottrailers zijn tot in de kleinste details doordacht en worden enkel vervaardigd uit hoogwaardige materialen en componenten. Dit garandeert een nog betere wegligging, langere levensduur en optimaal gebruiksgemak. Uiteraard voldoen alle Freewheel Boottrailers aan alle Europese normen en goedkeuringen

Nova kan de volgende Freewheel trailers leveren:

  • Een-assig ongeremd tot 750 kg totaalgewicht*, vast en kantelend.
  • Een-assig geremd vanaf 750 tot 1800 kg totaalgewicht*, vast en kantelend.
  • Dubbel-assig geremd van 2000 tot 3500 kg. totaalgewicht*, kantelend tot 2000 kg.
  • Tridem geremd 3500 kg. totaalgewicht*
Menu