STALLING Ik ben op zoek naar: WINTERSTALLING BOOTBOK HUREN TRANSPORT

Naast onze werkplaats hebben we een ruime stalling waar in de winter een groot aantal boten droog en veilig wordt gestald. De periode van de winterstalling (oktober – april) is het uitgelezen moment om onderhoud en reparaties uit te laten voeren aan uw boot. Ook kunnen wij ter voorbereiding van de winterstalling de motor winterklaar maken. Dit zorgt ervoor dat u ervan verzekerd bent dat de motor niet beschadigd raakt door mogelijke vorst. Wanneer u een groot terrein tot uw eigen beschikking heeft, kan het zijn dat u overweegt uw boot zelf te stallen. In dat geval kunt u bij ons terecht voor degelijke bootbokken, zodat u er zeker van bent dat de boot de winter veilig doorkomt.

cloud

WINTERSTALLING

Nova Bootservice is de locatie voor uw boot om te overwinteren. Met ruime, vorstvrije plekken in onze loods bent u verzekerd van een veilige plek voor uw boot tijdens de winterperiode.  Ten tijden van de stalling kunnen wij desgewenst onderhoud en reparaties uitvoeren zodat u bij aanvang van de lente direct zorgeloos kunt genieten op het water. Denk hierbij aan antifouling, motoronderhoud, schilderwerk en reparaties. Ook het vervoer van en naar de ligplaats kunnen wij verzorgen. De winterstalling is beschikbaar tussen 1 oktober en 1 april.

home

BOOTBOKKEN HUREN

Naast de bokken die we gebruiken voor onze winterstalling, hebben we ook een aantal bokken die we verhuren. Wilt u bijvoorbeeld in de winter liever zelf aan uw boot klussen en heeft u daar (thuis) plek voor? Huur dan bij ons een bok zodat u boot gemakkelijk en veilig gestald kan worden.

local_shipping

TRANSPORT

Nova verzorgt het transport voor boten tot 8,5 meter en 2500 kilo. Gaat u bijvoorbeeld van haven veranderen, of heeft de boot onderhoud nodig, neem dan contact op om de transportmogelijkheden te bespreken.

Transport over water is mogelijk in overleg, in combinatie met onderhoud/winterstalling.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Menu