Stagiair(e) Marketing/Communicatie

Meerdere keren per jaar zijn wij op zoek naar jonge, enthousiaste studenten die bij Nova stage willen komen lopen. Nova is een SBB erkend leerbedrijf waar studenten van verschillende opleidingen praktijkervaring op kunnen doen.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van gebruikte en nieuwe sloepen. Nova Bootservice is een jong, groeiend bedrijf dat bestaat uit een klein team met enthousiaste en professionele collega’s. Allen delen wij dezelfde ambitie; streven naar de allerbeste kwaliteit botenbouw en 100% klanttevredenheid.

Functieomschrijving
Als stagiair(e) marketing ondersteun je het hoofd marketing en communicatie bij de dagelijkse werkzaamheden. Dit gaat o.a. om grafisch ontwerp, het bijhouden van de website, artikelen schrijven, social media updaten, marketingcampagnes bedenken en de AdWord campagnes monitoren.  Ook krijg je vrijheid om zelf een specifieke opdracht uit te voeren binnen je stageperiode wanneer dit gevraagd wordt vanuit je opleiding.
Soort dienstverband: afhankelijk van stageopdracht
Vanaf: per direct

Functieomschrijving

  • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau
  • Je bent in staat zelfstandig een opdracht uit te voeren
  • Je kunt overweg met Adobe (Indesign, Illustrator en Photoshop)
  • Je bent representatief, creatief en stressbestendig
  • Affiniteit met de botensector is een plus
  • Je hebt bovenal goede zin om samen met ons aan de slag te gaan!

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken bij een stabiele en innovatieve organisatie. Wij bieden je een prettige werkomgeving, passende arbeidsvoorwaarden en een uitdagende job. Als je weet wat service is, kwaliteitsbewust bent en zin hebt om als stagiaire bij ons aan de slag te gaan, stuur dan je sollicitatie naar Janine@novabootservice.nl

Aanvullende informatie
Nova Bootservice
Industrieweg 2, 2404 BZ Alphen a/d Rijn

Tel: 0172-260040

Vragen?

Email: janine@novabootservice.nl
Contactpersoon: Janine Röling

Menu