Omschrijving

Op een mooie, zonnige dag worden sloepen vaak gebruikt als punt waar mensen samenkomen en samen genieten. Dit gaat veelal gepaard met een lekker hapje en drankje of een uitgebreide picknick op het water. Echter viel het ons bij Nova op dat veel sloepen nog niet helemaal uitgerust zijn om te voorzien in de benodigdheden om ontspannen te genieten op het water. Daarom hebben we een multifunctionele sloepentafel ontworpen. De sloepentafel is aan de bovenzijde voorzien van bekerhouders, heeft uitklapbare bladen om zo min mogelijk ruimte in te nemen wanneer deze niet gebruikt wordt, en is desgewenst te voorzien van een barbecue met bijbehorende houder. De sloepentafel wordt geleverd met montagevoeten die worden verzonken in de vloer. Hierdoor is de tafel tevens gemakkelijk te verwijderen wanneer deze niet gebruikt wordt. De tafel kan geleverd worden in volledig RVS, of iedere gewenste RAL kleur.

Met de Nova sloepentafel kan het onbezorgd genieten écht beginnen.

Specificaties

Lengte 140 cm
Hoogte 100 cm
Breedte wanneer ingeklapt 22 cm
Bekerhouders 12

Optioneel

cobb bbq

De sloepentafel is desgewenst uit te rusten met een Cobb barbecue Deze kleine, compacte barbecue wordt verwarmd door een samengeperst kolenblok dat zijn warmte zo’n 2-3 uur vasthoud. Na het aansteken van de blok kunt u binnen 10 minuten beginnen met barbecuen. De barbecue wordt geleverd met een houder die aan de sloepentafel gemonteerd wordt. Hierdoor staat de barbecue nooit in de weg en is deze goed door eenieder bereikbaar.

De prijs van de barbecue inclusief houder is op aanvraag.

Prijzen

Standaard tafel uitgerust in onbehandeld RVS €895,-
Poedercoaten in gewenste kleur + €250,-
Bladen uitgevoerd in hout + €350,-

Genoemde prijzen zijn incl. BTW

MAATSCHAPPELIJKE IMPACT

De Nova sloepentafels worden ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met de Dienst Justitiële Inrichtingen. De werkplaats waar de sloepentafel gebouwd wordt vormt onderdeel van een reïntegratie-traject waarbij personen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om weer aan het werk te gaan. Wij vinden het bij Nova belangrijk om waar mogelijk middels ons werk sociale impact te creëren. De sloepentafel zijn daar een voorbeeld van.

Menu