PHANTOM YACHTS DESIGN EN COMFORT VAN DUITSE KWALITEIT

Phantom sloepen staan voor kwaliteit en comfort. De Phantom sloepen kunnen met benzine- of elektrische buitenboordmotoren geleverd worden tot wel 50 pk! Verschillende modellen zijn leverbaar als snelvarende sloep. Zo is er voor iedereen een geschikte Phantom sloep samen te stellen.

Nova heeft vijf modellen op in het assortiment: de Phantom 525 Classic, de Phantom 550 cruise, de Phantom 575 Classic, de Phantom 580Z en de ruimere Phantom 640 Exclusive. Er zijn altijd een aantal sloepen op voorraad en kunnen snel geleverd worden zodat u kunt genieten van uw nieuwe sloep zodra de zon gaat schijnen.

Naast een ruim aanbod aan modellen, is het ook nog mogelijk om de Phantom sloepen volledig naar wens af te bouwen. Met meer dan 100 opties en verschillende kleuren in het standaard aanbod, is er altijd een uitvoering die voldoet aan uw wensen.

Neem gerust eens contact op voor meer informatie over onze Phantom sloepen.
Wij helpen graag om uw ideale sloep samen te stellen.

onze modellen

PHANTOM 525

De Phantom 525 Classic – Een sloep met een klassieke lijn voor dagtochten en verkenningstochten met het hele gezin. De ruime kuip biedt plaats aan zo’n 6 personen, maar kan binnen enkele minuten worden voorzien van een ruim zonnedek. De buiskap, die beschermt tegen opspattend water, kan worden verlengd met een bimini, die de bemanning zelfs in de regen droog houdt of zorgt voor aangename schaduw bij warm weer. De 525 heeft veel opbergmogelijkheden en is naar wens te voorzien van vele extra’s.

PHANTOM 550

Een compacte dagcruiser voor relaxte dagtochten op het meer, kanaal of rivier, dat is de Phantom 550 Cruise. In het achterschip vind je een goed gestoffeerde zitbank die plaats biedt aan 3 personen, evenals een rond zitgedeelte in het voordek waar plaats is voor nog eens 2 personen of die in een mum van tijd kan worden omgebouwd tot een ruim zonnedek. Er zijn er links en rechts van de motoras trappen gemaakt en de 550 Cruise is voorzien van een zwemplateau, wat het op- en afstappen erg comfortabel maakt. Door de klassieke lijn en brede vormgeving glijdt de boot soepel en stabiel door het water.

PHANTOM 575

De Phantom 575 is een gezellige familiesloep in een klassiek jasje. Voorzien van een ruime rondzit, veel bergruimte en RVS stuurwiel. Doordat de motor is weggewerkt in de bun, veroorzaakt deze weinig geluidsoverlast. Door het gestroomlijnde ontwerp  is de 575 gemakkelijk te besturen voor iedereen.

PHANTOM 580

Deze moderne Phantom 580 heeft een strak design en ruim interieur. De 580 is voorzien van een ruime rondzit en biedt plaats aan vijf personen. De motor is slim weggewerkt in het achterste gedeelte van de boot zodat deze minder geluidsoverlast veroorzaakt. Aan weerszijde van de bun zijn treden gemaakt zodat je makkelijk in- en uit het water kunt komen. De ideale sloep voor relaxte boottochtjes door de grachten of op de Nederlandse meren.

PHANTOM 640

De Phantom 640 exclusive is een sportieve cruiser met een elegante lijn. Het ruime biedt veel bergruimte en een ruim zonnedek wordt. Deze boot is ideaal voor een dagtocht of een weekendje weg. In de standaardversie zijn de kussens bekleed met hoogwaardig synthetisch leer. De Phantom 640 wordt standaard geleverd met een rubberen rail, die de romp beschermt.

Meer weten?

  Naam*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*

  Ik heb interesse in (naam boot)*

  Licht uw aanvraag toe:  *verplicht

  Menu