Nova is partner van De Botenwacht

We zijn sinds kort officieel lid van het Botenwacht pechhulp-team. Botenwacht helpt sinds 2003 pleziervaarders die door pech zijn getroffen op het water. Wij verzorgen voor de Botenwacht de pechhulp in de regio Kaag, Braasem en Leiden.

Met een abonnement op Botenwacht bent u verzekerd van een landelijke mobiele botenservice indien u wordt getroffen door pech met de boot. Reparatie op locatie en in veel gevallen gratis want als u uw schip netjes heeft onderhouden maar u krijgt toch pech op het water dan vergoedt Botenwacht per afzonderlijk pechgeval ook nog eens de voorrijdkosten van de monteurs en het eerste uur arbeidsloon! Deze kosten zitten in dat geval bij uw jaarcontributie van € 85,- inbegrepen. U betaalt slechts de onderdelen. Zo profiteert u niet alleen van de zekerheid van snelle technische hulp bij bootpech maar ook nog eens van de financiële voordelen die een lidmaatschap van Botenwacht Nederland u bieden. (bron: www.botenwacht.nl)

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om direct contact op te nemen met Nova bij een pechgeval. We doen altijd ons uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu