NOVA CAPTAIN ELECTRIC

Maak kennis met de Captain Electric: ultiem comfort en volledig elektrisch. De klassieke uitstraling gecombineerd met de laatste techniek op het gebied van elektrisch varen, maakt dat de Captain Electric perfect is voor iedereen die in rust wil kunnen genieten op het water. Fluisterstil, hoogwaardige afwerking en een maximale range. Volledig uitgerust en vaarklaar vanaf €59.950,-

CAPTAIN ELECTRIC 800

De Captain Electric 800 is een volledig elektrische, klassieke sloep. Deze zeer comfortabele sloep wordt aangedreven door een sterke Bellmarine 10KW elektromotor met een 20kWh powerpack (Lithium-ion) waardoor je in alle stilte van het varen kunt genieten. De bestuurder ziet op een Raymarine beeldscherm (of op de telefoon) alle motor en accu informatie voor zich. Dit multifunctionele beeldscherm geeft eveneens toegang tot onder andere navigatiekaarten, snelheid en diepte. Voorin de sloep bevindt zich een ruime rondzit waar met gemak zes personen onder de buiskap kunnen zitten. Van deze bank is ook een groot zonnedek te maken waarop eventueel zelf overnacht zou kunnen worden.

CUSTOM CAPTAIN

De Custom Captain is volledig naar wens af te bouwen. Deze klassieke sloep kan uitgevoerd worden met een elektro- of dieselmotor. Hoewel de sloep een klassieke uitstraling heeft, kan deze voorzien worden van de laatste technologische ontwikkelingen. Denk aan een indrukwekkend geluidssysteem en digitale displays die de snelheid weergeven. De kap- en kussens kunnen in iedere gewenste kleur geleverd worden.

Menu