NOVA CAPTAIN SLOEPEN ELEKTRISCH DIESEL IK ZOEK:

Maak kennis met de Nova Captain sloepen: ultiem comfort in een klassiek jasje. De Nova Captain sloepen zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Nova Captain Electric en de Nova Captain Diesel. De Captain Electric is volledig elektrisch, fluisterstil en hoogwaardig afgewerkt. De Captain Diesel is uitgerust met een betrouwbare Vetus 4-cilinder dieselmotor en voorzien van een volledig mahoniehouten interieur.

Volledig uitgerust en vaarklaar vanaf €57.950,-

CAPTAIN ELECTRIC 800

De Captain Electric 800 is een volledig elektrische, klassieke sloep. Deze zeer comfortabele sloep wordt aangedreven door een sterke Bellmarine 10KW elektromotor met een 20kWh powerpack (Lithium-ion) waardoor je in alle stilte van het varen kunt genieten. De bestuurder ziet op een Raymarine beeldscherm (of op de telefoon) alle motor en accu informatie voor zich. Dit multifunctionele beeldscherm geeft eveneens toegang tot onder andere navigatiekaarten, snelheid en diepte. Voorin de sloep bevindt zich een ruime rondzit waar met gemak zes personen onder de buiskap kunnen zitten. Van deze bank is ook een groot zonnedek te maken waarop eventueel zelf overnacht zou kunnen worden.

CAPTAIN DIESEL

Deze nieuwgebouwde sloep met klassieke uitstraling is volledig vaarklaar. Uitgerust met een 33pk 4-cilinder Vetus dieselmotor en voorzien van een volledig mahoniehouten interieur, brengt deze Captain Diesel ultiem comfort en een verfijnde uitstraling samen. Doordat de Captain Diesel door Nova zelf wordt afgebouwd, kunnen wij kwaliteit en duurzaamheid garanderen. Indien gewenst kan de Captain Diesel worden voorzien van bijvoorbeeld een zwemtrap, toilet of koelkast.

Menu