ELEKTRISCHE AANDRIJVING

Bij Nova blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van aandrijving en bootonderhoud. Een belangrijke ontwikkeling is elektrisch varen. De laatste jaren heeft elektrisch varen wereldwijd enorm aan populariteit gewonnen. Bij Nova bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw benzine- of dieselmotor te vervangen voor een elektrische motor.

Elektrisch varen brengt veel voordelen met zich mee voor zowel uzelf, alsmede voor uw omgeving. Zo is het tegenwoordig in verschillende steden in Nederland verboden om met 2-takt motoren te varen vanwege de uitstoot die deze motoren veroorzaken. Naast het feit dat onze elektrische motoren geen uitstoot teweegbrengen, zorgt het varen met een elektromotor voor veel rust in de boot: de motoren die wij leveren zijn zeer krachtig en fluisterstil. Kortom, elektrische aandrijving is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, en het verhoogt het comfort tijdens het gebruik van uw boot.

 Elektrisch varen is duurzaam, comfortabel, onderhoudsarm, betrouwbaar, goedkoop in gebruik, maar bovenal schoon en stil. Meer informatie over Bellmarine producten en elektrisch varen kunt u vinden in de Bellmarine Brochure.

Hieronder vindt u een overzicht van de Bellmarine motoren die wij aanbieden. Informatie over de bijbehoren accupakketten vindt u op de accupakketten pagina. Mocht u interesse hebben in de inbouw van een elektromotor, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Nova is een select installatiebedrijf en dealer voor Bellmarine elektromotoren. De elektrische motoren van Bellmarine worden in Nederland ontwikkeld en staan bekend om hun duurzaamheid en optimale werking. Nova levert een serie inboard elektromotoren met een vermogen van 2,5 tot 50 kW. Deze elektrische motoren zijn geschikt voor zowel motor- als zeilboten tot 10 meter. Deze motoren zijn hét moderne alternatief voor de traditionele dieselmotor. In tegenstelling tot traditionele diesel- en benzinemotoren, zijn de Bellmarine elektrische motoren fluisterstil tijdens het gebruik. Hierdoor wordt het vaarplezier vergroot, terwijl u tegelijkertijd ook milieuvriendelijker vaart.

De WaterWorld motoren werken in alle stilte. Ze drijven de schroefas direct aan, zonder overbrengingen. Geniet van de rust die dat geeft, en van de schone lucht! De WaterWorld motor is uiterst efficiënt en haalt de maximale afstand uit uw accu’s. Met het juiste accupakket kunt u de hele dag varen. Zonder zorgen, want het heldere display laat het u nauwkeurig zien.

Menu