Wanneer uw boot toe is aan een nieuwe buitenboordmotor, kunt u bij ons terecht voor onder andere het gehele assortiment Yamaha, Suzuki en Tohatsu motoren. Yamaha, Suzuki en Tohatsu motoren staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Door de hoge kwaliteitsstandaard zijn deze buitenboordmotoren erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn compact, gemakkelijk in het gebruik en verkrijgbaar in een groot aantal modellen. We denken graag met u mee welke buitenboordmotor het meest geschikt is voor uw boot en uw wensen. Liever een ander merk buitenboordmotor? Ook dit is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk hieronder voor de catalogi van Suzuki, Yamaha en Tohatsu buitenboordmotoren:

Yamaha Logo 2

Yamaha motoren zijn zeer betrouwbaar en staan bekend om hun duurzaamheid. Door de toewijding aan technische innovatie kunt u ervan uitgaan dat Yamaha motoren voorzien zijn van geavanceerde technologie. Yamaha buitenboordmotoren zijn leverbaar in een ruime range PKs, waardoor er voor iedere boot een passende buitenboordmotor te leveren is.

Suzuki logo 5000x2500

Suzuki buitenboordmotoren worden in een brede range geproduceerd, waardoor er voor iedere gewenste snelheid en soort boot een juiste match te vinden is. Doordat Suzuki al meer dan 50 jaar buitenboordmotoren levert aan bootbezitters in Nederland, heeft het merk een solide reputatie opgebouwd waar het gaat om zuinigheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

tohatsu logo

Tohatsu produceert al meer dan 60 jaar verschillende motoren en motorvoertuigen. De buitenboordmotoren van het Japanse merk zijn krachtig, zuinig en zeer betrouwbaar. De Tohatsu motor zijn onderhoudsvriendelijk, en zijn geschikt voor zowel grote als kleine boten. Met een range van 2,5 PK – 225 PK is er altijd een geschikt model op de markt.

Bestellen

  Naam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*

  Gewenste motor*

  Eventuele toelichting/opmerkingen:  *verplicht