Online Marketing Assistent (stage)

Nova Bootservice/Bold Boating is op zoek naar een enthousiaste Online Marketing Assistent (stage). Tijdens deze stage ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de online communicatie voor Bold Boating (eigen merk van Nova Bootservice). Dit gaat o.a. om het bijhouden van de socials en de website, artikelen schrijven, marketingcampagnes bedenken en eventueel de Google campagnes monitoren. Ook krijg je vrijheid om zelf een specifieke opdracht uit te voeren binnen je stageperiode wanneer dit gevraagd wordt vanuit je opleiding. Neem een kijkje op de Bold website.

Over Bold
Bold is een volledig elektrisch sloepenmerk, opgericht door Nova. Deze innovatieve sloepen opzetten van.  Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de Nederlandse watersportwereld ontstond het idee een sloep te ontwikkelingen die zou voorzien in de behoefte van de watersporter van de toekomst. Zo is Bold ontstaan.

Profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en studeert in de richting Marketing & Communicatie, Journalistiek, Media, Informatie & Communicatie, Digitale Media of soortgelijk
  • Je bent in staat zelfstandig een opdracht uit te voeren
  • Je bent representatief, creatief en stressbestendig
  • Je kunt overweg kunnen Adobe (Indesign, Illustrator en Photoshop)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt basiskennis van Google Ads of bent bereid je dit snel eigen te maken
  • Je hebt bovenal goede zin om samen met ons aan de slag te gaan!
  • Affiniteit met de botensector is een plus

Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken bij een groeiende, innovatieve organisatie. Wij bieden je een prettige werkomgeving, passende arbeidsvoorwaarden en een uitdagende job. Als je na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden, stuur dan je sollicitatie naar Janine@novabootservice.nl. Startdatum is bij voorkeur in mei.

Aanvullende informatie
Nova Bootservice/Bold Boating
Industrieweg 2, 2404 BZ Alphen a/d Rijn
Tel: 0172-260040

Vragen?
Email: janine@novabootservice.nl
Contactpersoon: Janine Röling