Mastervolt Accupakketten

De accupakketten die wij gebruiken voor de aandrijving van onze Bellmarine elektromotoren zijn van het merk Mastervolt. Mastervolt biedt een ruime collectie aan accu’s aan, waardoor het kiezen van de juiste accu voor uw elektromotor een gemakkelijke keuze is. Het complete assortiment van Mastervolt bestaat uit 32 typen accu’s, die onderverdeeld zijn in 6 series en 4 verschillende accutechnologieën. Elke serie wordt gekenmerkt door specifieke pluspunten en de series variëren in prijs, capaciteit, afmetingen, volume en levensduur. 

Samen met u kijken wij welke accu het beste past bij uw boot, uw motor en uw specifieke wensen. Voor alle accu’s die wij installeren geldt dat het doel is om uw onbezorgd te laten genieten op het water. Met de juiste accu kunt u gemakkelijk een dag genieten op het water zonder dat u zich zorgen hoeft de maken over de accucapaciteit.

Alle Mastervolt accu’s zijn:

  • Onderhoudsvrij.
  • Veilig; geen ontgassing.
  • Makkelijk te installeren.
  • Ontworpen voor cyclisch (laden/ontladen) gebruik.
  • Voorzien van een moderne 3-traps+ laadkarakteristiek van Mastervolt waardoor uw accu’s snel en veilig geladen worden.

Daarnaast zijn de accu’s voorzien van twee jaar garantie.

Graag selecteren wij samen met u een accu die het beste bij uw boot en uw wensen past. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over onze Bellmarine motoren en Mastervolt accu’s, neem dan gerust contact op. 

Menu